Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη στην αστυνομία για το πορνοβίντεο


Χάλια τα νεύρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη, χάλια... Το κορίτσι που γνωρίσαμε από το «Next Top Model» βρέθηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ επειδή άγνωστος «ανέβασε» πορνοβίντεο με backstage από την «πιπεράτη» φωτογράφησή της με την Νάιλα για το «Playboy»!

Σε έξαλλη κατάσταση -να φανταστείτε μόνο μια απλή λευκή φόρμα και αθλητικά έβαλε το μοντέλο- η Δήμητρα πήγε στην Ασφάλεια για να ...


καταγγείλει το περιστατικό.

«Ήμουν αρνητική στο να κρατάνε κάμερα εκεί μέσα», δήλωσε η Δήμητρα και -ως σεμνό κορίτσι που είναι- είπε πως είχε ζητήσει από τους ανθρώπους του περιοδικού να μην γίνουν λήψεις όσο η ίδια και η Νάιλα ήταν γυμνόστηθες.

Μάλιστα, η σέξι μελαχρινή κατηγορεί έμμεσα πλην σαφέστατα τους ανθρώπους του «Playboy» για το βίντεο που «ανέβηκε» και παρουσιάζει τις δύο κοπέλες ως «Greek porn celebrities», προσθέτοντας πως το έμαθε μέσω τηλεόρασης.

«Με έφαγαν», είπε αγανακτισμένη η Δήμητρα, που δεν έβγαλε λεπτό τα τεράστια μαύρα γυαλιά ηλίου και προανήγγειλε μηνύσεις κατά παντός υπεύθυνου. Βέβαια, πρόσθεσε πως από την ελληνική Δικαιοσύνη δεν περιμένει τίποτα...

Μα γιατί είσαι δύσπιστη καλή μου;

Εδώ ολόκληρο «Επαναστατικό Αγώνα» εξάρθρωσαν οι αρχές, σε ένα πορνοβίντεο θα κολλήσουν;

«Έχω νεύρα, μόνο νεύρα έχω», κατέληξε.

Τα νεύρα της, τα χάπια της και ένα ταξί να φύγει...

Α! Μην ξεχάσεις φεύγοντας και την Luis Vuitton τσαντούλα σου κι ας είναι της περσινής κολεξιόν!
http://www.madata.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...