Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Τα 50 προϊόντα που ανακαλούνται λόγω ακαταλληλότητας


Εντολή ανάκλησης από τα ράφια των καταστημάτων έδωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή για περισσότερα από 50 προϊόντα, καθώς δεν πληρούν τους κανόνες ασφαλείας.

Τα προϊόντα που ανακαλούνται είναι τα εξής:

Mε αντικειμενικά κριτήρια οι φοροέλεγχοι

Στην περαιτέρω απλοποίηση του φορολογικού συστήματος και της συναλλαγής των φορολογουμένων με αυτό, προχωρά αμέσως μετά την ψήφιση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Προς την κατεύθυνση αυτή μελετάται ήδη η απλοποίηση των φορολογικών ελέγχων με τη θέσπιση αντικειμενικών κριτηρίων μέσω και του νέου point system το οποίο είναι προ των πυλών και, όπως έχει ήδη άλλωστε υπογραμμίσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, η σταδιακή κατάργηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων
Παράλληλα, βέβαια, ......

Διαζύγιο Κοκκίνου-Βασιλειάδη: ποια η τραγουδίστρια-τρίτο πρόσωπο

Ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε ότι η Έλλη Κοκκίνου παίρνει διαζύγιο με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, αφού επρόκειτο για ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Αλλά στον μάταιο κόσμο της showbiz, αγαπημένε μου, έτσι έχουν τα πράγματα. Ερωτεύονται, παντρεύονται, χωρίζουν. Πότε τα προλαβαίνουν, είναι απορίας άξιο. Κι ενώ η Κοκκίνου τηρεί σιγή ιχθύος, τα σενάρια για τους λόγους που οδηγήθηκε το ζευγάρι στον χωρισμό δίνουν και παίρνουν.

Σενάριο πρώτο: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο


Δε νοείται χωρισμός και να μην υπάρξει σενάριο περί τρίτου προσώπου. Ακόμη και στο χωριό μου, άμα χωρίζει κάποιος λένε: «βρήκε άλλη». Πόσο μάλιστα στη showbiz. Αν και .........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...