Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Το νέο ροζ βίντεο της Τζούλιας είναι εδώ!!!


Το νέο sex video-τσόντα της Τζούλιας είναι γεγονός!!!

Julia Podosfairistis: νέο ροζ βίντεο Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Σάλος έχει προκληθεί στην ελληνική σόου μπιζ και όχι μόνο από το νέο βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου σε ερωτικές περιπέτειες. Η εκρηκτική ξανθιά ή κατά Μένιο, η απόλυτη ελληνίδα σταρ, πρωταγωνιστεί σε μικρού... μήκους βιντεάκι με .........


παρτενέρ ποδοσφαιριστή! Πάντως, ακόμα δεν γνωρίζουμε την εθνικότητα του παρτενέρ!
Σύμφωνα με τα λαγωνικά μου, το περιστατικό έχει λάβει χώρα στην συμπρωτεύουσα, ήτοι την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η Τζούλια το προηγούμενο διάστημα εμφανιζόταν σε νυχτερινό μαγαζί ως τραγουδίστρια.

Έτσι, μετά το πρώτο dvd της διάσημης ξανθιάς και την... προαναγγελία για την δεύτερη ταινία της, έρχεται μία ακόμα ερωτική περιπέτεια, όπου πρόκειται να αναστατώσει και πάλι την ελληνική σόου μπιζ και όχι μόνο, μετρατρέποντας την Τζούλια στο νούμερο ένα θέμα για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο. Όπως το πάμε θα είναι και το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με αυτά που μου είπαν τα λαγωνικά μου, το βιντεάκι δεν έχει μεγάλη διάρκεια, καθώς με τα βίας ξεπερνάει το ένα λεπτό, αλλά φαίνεται καθαρά η Τζούλια, ενώ αντίθετα, το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι καλυμμένο με "μωσαϊκό" για ευνόητους λόγους.
http://www.sportnet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΙΑ.ΔΕ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!!!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ

ΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΣΑΙ;ΕΔΩ ΓΥΡΙΣΕ 2 ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΙΡΙΝΑ.ΚΑΡΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟΥΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...