Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Έξαλλη η Σάσα Μπάστα



Με νέο κύκλο μηνύσεων απειλεί ότι θα απαντήσει τώρα η Σάσα Μπάστα, αυτοί τη φορά όχι κατά της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά εναντίον μερικών «καλοθελητών» που την θέλουν να έχει γυρίσει και εκείνη ροζ dvd, το οποίο μάλιστα έχει αναρτηθεί σε δικό του group στο Facebook.

«Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τους περάσει γιατί ήδη έχω κινηθεί και νομικά αλλά και με τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μίλησα για το «κατέβασμα» αυτής της σελίδας και δεν έχω καμία σχέση με αυτό» δήλωσε η τραγουδίστρια στο star ενώ συνέχισε λέγοντας: .........


«Κάποιοι παρατρεχάμενοι θέλουν να με κατατάξουν στην κατηγορία της πορνοστάρ. ‘Όμως όσο και να το προσπαθούν δεν νομίζω ότι ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Προτιμώ να κρατήσω τον τίτλο της χαζής, πλην όμως τίμιας ξανθιάς κορασίδος παρά της πορνοστάρ. Εξάλλου αυτό ο τίτλος δικαιωματικά ανήκει σε άλλη κοπέλα… Παίζει μόνη της στη λίστα». Η όλη ιστορία ξεκίνησε μετά από ένα group που δημιουργήθηκε στοFacebook, το οποίο ονομάζεται «το video της Σάσας Μπάστα» και περιέχει καυτό υλικό της τραγουδίστριας. Φυσικά εκείνη υποστηρίζει ότι πρωταγωνίστρια δεν είναι η ίδια αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει, απειλώντας μάλιστα με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

http://www.gossip-tv.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...