Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Διαζύγιο Κοκκίνου-Βασιλειάδη: ποια η τραγουδίστρια-τρίτο πρόσωπο

Ακόμη προσπαθούμε να χωνέψουμε ότι η Έλλη Κοκκίνου παίρνει διαζύγιο με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη, αφού επρόκειτο για ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. Αλλά στον μάταιο κόσμο της showbiz, αγαπημένε μου, έτσι έχουν τα πράγματα. Ερωτεύονται, παντρεύονται, χωρίζουν. Πότε τα προλαβαίνουν, είναι απορίας άξιο. Κι ενώ η Κοκκίνου τηρεί σιγή ιχθύος, τα σενάρια για τους λόγους που οδηγήθηκε το ζευγάρι στον χωρισμό δίνουν και παίρνουν.

Σενάριο πρώτο: Υπήρχε τρίτο πρόσωπο


Δε νοείται χωρισμός και να μην υπάρξει σενάριο περί τρίτου προσώπου. Ακόμη και στο χωριό μου, άμα χωρίζει κάποιος λένε: «βρήκε άλλη». Πόσο μάλιστα στη showbiz. Αν και .........


οι φίλοι του πρώην ζευγαριού διαψεύδουν τις φήμες για την ύπαρξη άλλου προσώπου, κάποιες πρόσφατες ατάκες τις Έλλης μας βάζουν σε σκέψεις. Ας πούμε, στη συνέντευξη της στην Χριστίνα Λαμπίρη πριν ένα μήνα όταν η κουβέντα είχε πάει στην απιστία είχε πει στο περίπου: «Εδώ ο Ντι Κάπριο κεράτωσε κοτζάμ Ζιζέλ. Ποιες είμαστε εμείς πού δεν θα μας κερατώσουν»; Είσαι η Κοκκίνου και αδυνατώ να σκεφτώ ότι είσαι... συνάδελφος της Ζιζέλ! Έχεις την Κοκκίνου και κοιτάς αλλού; «Πες μας τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις» που έλεγε η ίδια.

Σενάριο δεύτερο: τα επαγγελματικά έφεραν τον χωρισμό

Άλλοι λένε ότι το τρίτο «πρόσωπο» στην ιστορία είναι τα επαγγελματικά της Έλλης, με τον Βασιλειάδη να είναι αρνητικός στην επιστροφή της. Το ένα έφερε το άλλο, οι καβγάδες πύκνωσαν, η μαγιά χάλασε και ο γάμος τους οδηγήθηκε στο τέλος. Τώρα, πώς γίνεται ο άνθρωπος που την έχει βοηθήσει τόσο πολύ στην καριέρα της, τώρα να τσινάει που η Κοκκίνου έκανε δυναμικό come back, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Τέλος πάντων, σε κάθε χωρισμό ακούς διάφορα. Το μακρύ και το κοντό. Βέβαια, στην περίπτωση της Έλλης, που κράτησε χαμηλούς τόνους στον χωρισμό της, αποφεύγοντας τη δημοσιότητα, ακούμε λιγότερους δράκους από της Ελένης Μενεγάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αοιδός θα μιλήσει σε περιοδικό κι εκεί θα δώσει απαντήσεις πώς έφτασε στον χωρισμό. Ή τουλάχιστον θα μας αφήσει να καταλάβουμε τους λόγους. Είμαι περίεργη, διότι ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω τον χωρισμό τους. Κουλός, παιδί μου εντελώς.

www.womenonly.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...